Τις 100 χιλ. παραγγελίες έφτασε το welovesupermarket.gr

Το ελληνικό διαδικτυακό σούπερ μάρκετ WeLoveSuperMarket.gr συμπλήρωσε τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας του γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 100.000 παραγγελιών.

Το WeLoveSuperMarket.gr αποτελεί τo πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Επικράτεια. Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στη χώρα και διαθέτει περισσότερους από 7.000 ετοιμοπαράδοτους κωδικούς που περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων σούπερ μάρκετ, εξαιρουμένων των τροφίμων ψυγείου.

Επιπλέον, εξασφαλίζει όλες τις γνωστές προσφορές, ανταγωνιστικές τιμές αλλά και μοναδικές προτάσεις που δε βασίζονται στην εποχικότητα αλλά στη λογική Best Price 365, μια αποκλειστική πρωτοβουλία που επιτρέπει στον καταναλωτή να λαμβάνει προϊόντα συγκεκριμένων κατηγοριών με σημαντική έκπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και παραδίδει τα προϊόντα στην πόρτα του καταναλωτή εντός 24 ωρών, σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα νησιά και χωριά, με δωρεάν χρέωση μεταφορικών σε αγορές 59 ευρώ και άνω, γεγονός που επιτρέπει ακόμη και στον καταναλωτή που κάνει περιορισμένες αγορές να απολαμβάνει την ευκολία της κατ’ οίκον παράδοσης.

Ταυτόχρονα μεριμνά για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους γονείς προσφέροντας μόνιμη έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα ενώ παρέχει σε όλους τους πελάτες του δικαίωμα επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος έως και 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Όσον αφορά στις επιλογές πληρωμής, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση), με πιστωτική κάρτα, μέσω paypal ή με τραπεζική κατάθεση.

Το WeLoveSuperMarket.gr αποτελεί το πιο πρόσφατο από τα τρία ηλεκτρονικά εγχειρήματα της εταιρείας Νet Spirit, που αξιοποίησε την εμπειρία της στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου μετά το WeLoveBabies.gr και το WeLoveToys.gr που απευθύνονται σε καταναλωτές με αντίστοιχες ανάγκες σε βρεφικά είδη και παιδικά παιχνίδια.

Με την ευκαιρία των 100.000 πρώτων παραγγελιών, ο Διονύσης Ζήβας, διευθύνων σύμβουλος της Νet Spirit δήλωσε σχετικά: “Ξεκινήσαμε ένα δύσκολο και καινοτόμο εγχείρημα με μια απλή λογική: δημιουργήσαμε μια εταιρεία, που σκοπός της είναι να προσφέρει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης και αγοραστικής εμπειρίας στους πελάτες της. Κάνουμε τα ψώνια της οικογένειας μια ξεκούραστη, εύκολη και γρήγορη εμπειρία μόνο με ένα κλικ και σε τιμές οικονομικές και πολύ ανταγωνιστικές σε σχέση με ένα κανονικό σούπερ μάρκετ. Είμαστε διαθέσιμοι για να μιλάμε με τον καταναλωτή, γι’ αυτό και διαθέτουμε δωρεάν τηλεφωνική γραμμή για τον επισκέπτη μας, απ’ όπου κι αν μας τηλεφωνεί. Έως τώρα ο Έλληνας καταναλωτής, παρόλο που δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένος με το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ, μας εμπιστεύεται και αγοράζει διαδικτυακά όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό είναι πως κατά τη διάρκεια του τελευταίου 12μηνου ξεπεράσαμε τους 800.000 μοναδικούς επισκέπτες”.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

– Παράδοση στο 98% του πληθυσμού σε 24 ώρες για παραγγελίες που γίνονται καθημερινά έως τις 14:00

– Παράδοση αυθημερόν στην Αττική καθημερινά για παραγγελίες που μπαίνουν έως τις 11:00, με μια επιπλέον χρέωση 5 ευρώ

– Τηλεφωνική παραγγελία, χωρίς τηλεφωνική χρέωση στο 800 100 8697

– Δικαίωμα δωρεάν επιστροφής από οπουδήποτε στην Ελλάδα για 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς

– 300 σημεία παραλαβής της παραγγελίας σε όλη την Ελλάδα, αν ο καταναλωτής δεν επιθυμεί παράδοση κατ’ οίκον

Η εταιρεία

Η Net Spirit ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2011 με τη λειτουργία του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος www.WeLoveToys.gr με βασικές κατηγορίες προϊόντων το παιχνίδι, τα είδη πάρτι, τα σχολικά είδη, τα παιδικά dvd, τα παραμύθια, την παιδική λογοτεχνία και πολλά άλλα.

Τον Ιούνιο του 2012 δημιούργησε το www.WeLoveBabies.gr με έμφαση στα προϊόντα που απευθύνονται στη βρεφική ηλικία. Η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική πώληση για την Ελλάδα της συσκευασίας Giga Box των Pampers, που δεν διατίθεται στα σούπερ μάρκετ.

Τον Ιούλιο του 2013, η Νet Spirit δημιούργησε το www.WeLoveSuperMarket.gr προσφέροντας κατηγορίες προϊόντων που διατίθενται στα super markets. Στο πλαίσιο αυτό συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των προϊόντων τους στην ελληνική αγορά.

Εντός του 2014 το welovesupermarket.gr θα διευρύνει την γκάμα των προϊόντων του στις κατηγορίες αναψυκτικών, μπύρας, αλκοόλ και κρασιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ