Την Τρίτη 22/4 ο Χ. Θεοχάρης μιλά για τις startups και το φορολογικό περιβάλλον στο Public

Το EMEAgr, σε συνεργασία με τα Public και τη Lenovo συνεχίζουν τη σειρά εκδηλώσεων για τις startups.

Την Τρίτη 22 Απριλίου, στις 19.00, ο Χάρης Θεοχάρης, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, θα συναντηθεί για πρώτη φορά με το οικοσύστημα των ελληνικών startups, στον χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

Σε μία περίοδο όπου οι επιτυχίες των ελληνικών νεοφυών εταιρειών κερδίζουν τα κυβερνητικά εύσημα, ο Χάρης Θεοχάρης θα αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο το υπουργείο Οικονομικών αντιμετωπίζει τη δημιουργική επανάσταση που βιώνει το ελληνικό επιχειρείν και στις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου για την υποστήριξη της επιχειρηματικής και επενδυτικής κοινότητας.

Ταυτόχρονα, εν μέσω των προωθούμενων αλλαγών στο φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον της χώρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει άμεσα με τους νέους επιχειρηματίες της χώρας, να αφουγκραστεί τις ανησυχίες και να απαντήσει στα ερωτήματά τους.

Ο Χάρης Θεοχάρης έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων αλλά έχει εργαστεί και σε νεοσύστατες εταιρίες καινοτομίας. Είναι κάτοχος διπλώματος MEng στην τεχνολογία λογισμικού (Software Engineering (Hon) – 1993) από το Imperial College of Science Technology and Medicine του Λονδίνου. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάλυση και προγραμματισμό.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και η συμμετοχή δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ