Τα μέλη του Nespresso Club ψήφισαν Cioccorosso

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι γνωρίζει τον καφέ καλύτερα από τα μέλη του Nespresso Club; Κανείς! Αναμφίβολα αυτή η παγκόσμια κοινότητα που λατρεύει τον καφέ, δικαιούται να επιλέξει τον αγαπημένο της.

Με αυτό το σκεπτικό, η Nespresso ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο μια online ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του Nespresso Club παγκοσμίως, με στόχο την ανάδειξη της πιο δημοφιλούς Εκλεκτής Ποικιλίας.

Στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού βρέθηκε η Εκλεκτή Ποικιλία Cioccorosso με ποσοστό 63%, ξεπερνώντας τις Masala Chai και Liminto. Ανταποδίδοντας τη συμμετοχή των μελών της σε αυτή την ενέργεια, η Nespresso διαθέτει αυτόν το Νοέμβριο προς πώληση την Εκλεκτή Ποικιλία Cioccorosso για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Εκλεκτή Ποικιλία Cioccorosso αποτελεί μια γεύση που δημιουργήθηκε από espresso εξαιρετικής ποιότητας και ξαφνιάζει ευχάριστα τον ουρανίσκο, παντρεύοντας τα αρώματα καλοψημένου της Εκλεκτής Ποικιλίας Livanto με την “τέρψη” της μαύρης σοκολάτας και τις δροσιστικές νότες κόκκινων φρούτων.

Όσοι αγαπούν τις Variations μπορούν να ξαναδοκιμάσουν τις Εκλεκτές Ποικιλίες Variations Vanilio, Ciocattino και Caramelito που έγιναν μέρος της μόνιμης συλλογής Εκλεκτών Ποικιλιών Nespresso. Οι τρεις αυτές ποικιλίες απελευθερώνουν μοναδικά αρώματα, έχοντας ως βάση την Εκλεκτή Ποικιλία  Livanto, η οποία είναι το βασικό συστατικό για πρωτόγνωρες δημιουργίες καφέ.

Cioccorosso Variation  
Chocolate Cappuccino – Κόκκινα Φρούτα

ATMOSPHERES_B2C_RECIPES_VARIATIONS2013_CIOCCOROSSO_CHOCOLATECAPPUCINOREDFRUITS_082920131852-454*280
Συστατικά
– 1 κάψουλα Cioccorosso.
– 1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένη μαύρη σοκολάτα ή  1 τετράγωνο μαύρης σοκολάτα.
– 50-70 ml γάλα.
– 3 cl  σιρόπι raspberry.
– 2-3 κουταλάκια του γλυκού δημητριακά με κόκκινα φρούτα

Υλικά
– 1 Aeroccino.
– 1  φλιτζάνι “Ritual Cappuccino”

Διαδικασία: Ρίχνουμε τη σοκολάτα στον πάτο του φλιτζανιού. Προσθέτουμε έναν espresso Cioccorosso (40 ml). Αναμειγνύουμε το σιρόπι και το γάλα στο Aeroccino. Προσθέτουμε το αφρόγαλα στον καφέ. Γαρνίρουμε με τα δημητριακά με κόκκινα φρούτα και σερβίρουμε.

Για περισσότερες συνταγές επισκεφθείτε το website www.nespresso.com/recipes

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ