Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη σε δύο τυχερούς προσφέρει η dopios

Τον πρώτο της ταξιδιωτικό διαγωνισμό με έπαθλο δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Κωνσταντινούπολη και μία ξενάγηση από έναν κάτοικο της πόλης διοργανώνει η ελληνική startup εταιρεία dopios.

Η dopios είναι μία ταξιδιωτική πλατφόρμα που ενώνει ταξιδιώτες με ντόπιους κατοίκους μίας πόλης, με στόχο να προσφέρει σε ταξιδιώτες προσωποποιημένες εμπειρίες μέσα από τη ματιά του ντόπιου.

Ο διαγωνισμός που έχει τη μορφή εφαρμογής στο Facebook καλεί τους χρήστες να αποδείξουν πόσο “ντόπιοι” είναι, συμπληρώνοντας έναν διαδραστικό χάρτη με “μικρά μυστικά” που δείχνουν τις γνώσεις τους για τον τρόπο ζωής και διασκέδασης στον τόπο που κατοικούν. Εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για την Ελλάδα καθώς και για άλλες πόλεις στην οποία υπάρχουν κοινότητες χρηστών της dopios.

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 25 Αυγούστου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει μέσω του λογαριασμού της στο Facebook την πρόθεσή της να επεκτείνει τις πόλεις που καλύπτει η υπηρεσία της σε Βαρκελώνη, Βερολίνο και Μπουένος Άιρες, εκτός από αυτές που δραστηριοποιείται ήδη (Αθήνα, Σαν Φρανσίσκο, Λονδίνο και Κωνσταντινούπολη).Ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη σε δύο τυχερούς προσφέρει η dopios

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ