“Στρογγυλή τράπεζα” για τις ελληνικές tech startups με την συμμετοχή της AT&T

Έχοντας αναδειχθεί ως ένα κύριο μέσο εξόδου της Ευρώπης εν γένει από την οικονομική κρίση, οι τεχνολογικές startups έχουν γνωρίσει μία “έκρηξη” στην Ελλάδα, η οποία πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από την κρίση αυτή.

Επιχειρώντας να προβάλει τρόπους με τους οποίους μπορούν να τεθούν οι βάσεις που θα επιτρέψουν στις τεχνολογικές startups να “ανθίσουν”, το European Liberal Forum και το Forum for Greece διοργανώνουν την Δευτέρα 16 Ιουνίου μία εκδήλωση συζήτησης με τη συμμετοχή μελών του ελληνικού startup οικοσυστήματος, πολιτικών ομάδων σκέψης και εταιρικών στελεχών.

Η εκδήλωση με τίτλο “Tech Start-Ups – The Way to Recovery?” εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων “Ralf Dahrendorf Roundtables – Innovation through Digitalisation Series” και θα φιλοξενηθεί από τις 12:30 έως τις 15:30 στο Γραφείο της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 2).

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για συμμετοχή σε κοινό, ωστόσο απαιτέιται εγγραφή στην φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη (αντιπρόεδρος της Δράσης), Γιάννης Παπαγεωργίου (διευθύνων και συνιδρυτής στην Truckbird), Jan Versteeg (Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα) και Alberto Zilio (Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων για την Ευρώπη της AT&T). Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Susanne Hartig (εκτελεστική διευθύντρια του European Liberal Forum) και Δημήτριος Κατσούδας (Διευθυντής Μελετών του Forum for Greece). Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτριος Πόγκας (δημοσιογράφος του EMEA.gr).

Η σειρά εκδηλώσεων του European Liberal Forum φέρει το όνομα του Λόρδου Dahrendorf, ο οποίος ως μέλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και ως Ευρωπαίος Επίτροπος, υποστήριξε το ρόλο μίας ισχυρής Ευρώπης ως εγγυήτριας των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ