Στο τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα προγράμματα εκπαίδευσης Kauffman FastTrac από ALBA και Metavallon

Στα τέλη Σεπτέμβρη ξεκινούν τα πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης επιχειρείν Kauffman FastTrac που διοργανώνουν το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και η Metavallon.

Πρόκειται για παγκοσμίως αναγνωρισμένα προγράμματα εμπειρικής ανάπτυξης δεξιοτήτων και γνώσεων για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις πλέον απαιτητικές αγορές.

Kauffman FastTrac: Πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης επιχειρείν από ALBA και Metavallon

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ωφεληθούν:
Μαθαίνοντας πως να δημιουργούν μια νέα και πολύ ανταγωνιστική επιχείρηση
To πρόγραμμα FastTrac NewVenture δίνει στους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” για να αναπτύξουν αποτελεσματικά μια επιχειρηματική ιδέα.

Αποκτώντας τις γνώσεις για να αναπτύξουν περαιτέρω την υπάρχουσα επιχείρησή τους
Εναλλακτικά, με το απαιτητικό FastTrac GrowthVenture oι συμμετέχοντες διερευνούν τις ευκαιρίες ανάπτυξης για υφιστάμενες επιχειρήσεις που επιδιώκουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στην αγορά και φυσικά να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Αποκτώντας εφ’ όρου ζωής πρόσβαση σε επιμορφωτικό για το επιχειρείν υλικό και εργαλεία μέσω του fasttrac.org
Τα προγράμματα εκπαίδευσης επιχειρείν FastTrac έχουν σχεδιαστεί από το κορυφαίο στο είδος του αμερικανικό ινστιτούτο Kauffman, το οποίο έχει βοηθήσει μέχρι τώρα περισσότερους από 450.000 επιχειρηματίες να αναπτύξουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες. Ως εκ τούτου, το ινστιτούτο διαθέτει και εξαιρετικό επιμορφωτικό υλικό (πληροφορίες, συγγράμματα κλπ.)  γραμμένο από έμπειρους επιχειρηματίες. Σε αυτό αποκτούν πρόσβαση οι συμμετέχοντες στα προγράμματα FastTrac.

Λαμβάνοντας συμβουλές από έμπειρους επιχειρηματίες
Τα προγράμματα FastTrac σχεδιάστηκαν από επιχειρηματίες και διδάσκονται από επιχειρηματίες. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες σε όλη τη διαρκεια θα έχουν την καθοδήγηση έμπειρων επιχειρηματιών και ειδικών μεντόρων που θα τους παρέχουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους.

Κερδίζοντας από τις προσφορές του προγράμματος
Παρόλο που το όφελος για προεγγραφές τελείωσε στις 30 Ιουλίου, υπάρχουν ακόμα σημαντικές προσφορές για όσους επιθυμούν να εγγραφούν άμεσα στα προγράμματα εκπαίδευσης επιχειρείν Kauffman FastTrac. Η περίοδος εγγραφών ολοκληρώνεται συνολικά στις 12 Σεπτεμβρίου και τα προγράμματα ξεκινούν στα τέλη του ίδιου μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ