Στις 25/10 το δεύτερο διεθνές συνέδριο της AIESEC Ελλάδος

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ως ο μεγαλύτερος
παγκόσμιος φοιτητικός οργανισμός πάνω στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων των νέων, η AIESEC Ελλάδος διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα το Moving Forward στο πλαίσιο ενός διεθνούς συνεδρίου.

Η θεματική της ημερίδας είναι “Embrace Change” καθώς σε ένα κόσμο οικονομικής κρίσης και μιας ραγδαίας επιχειρηματικής πραγματικότητας, οι νέοι είναι πρωταγωνιστές της αλλαγής γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι φορείς της.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δεύτερου Moving Forward είναι οι συμμετέχοντες καθώς εκτός από Έλληνες φοιτητές και απόφοιτους θα είναι και 250 μέλη της AIESEC από 30 χώρες της Ευρώπης και Αμερικής. Οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν  μέσα από ομιλίες ανθρώπων με εμπειρία και πετυχημένη πορεία στο χώρο τους καθώς και μέσα από διαδραστικά workshops και Business Games.

aiesec greece moving forward 220210Συνεργάτες του “Moving Forward” είναι η PwC, η Kariera.gr, η P&G, το International MBA και η Ogilvy οι οποίοι και θα διεξάγουν σχετικό workshop, ενώ οι υποστηρικτές της ημέρας, το ALBA Graduate Business School και η Teleperformance θα διεξάγουν το “Game of Change“, μια ευκαιρία των συμμετεχόντων να γίνουν μέρος του κόσμου των επιχειρήσεων.

Ημερομηνία: 25 Οκτωβρίου στο The HUB Εvents (Αλκμήνης 5, Πετράλωνα). Γενική είσοδος 5 ευρώ. Εγγραφή συμμετοχής εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ