Στις 18:00 η εκδήλωση του ALBA για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

Το ALBA Hub for Enterprise and Development του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece και το δίκτυο Women On Top διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο “Κύκλοι Ζωής: Η επιχειρηματικότητα στη ζωή των γυναικών” σήμερα, Τετάρτη, στις 18:00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Leading Ladies του AHEAD και φέρνει στο προσκήνιο τη γυναικεία επιχειρηματικότητα σε σχέση με μερικά από τα κομβικά σημεία στη ζωή μιας γυναίκας.

Τέσσερις γυναίκες επιχειρηματίες, με διαφορετική αφετηρία και ξεχωριστές ιστορίες, θα μοιραστούν μαζί μας προβλήματα και λύσεις, έμπνευση και συμβουλές –χωρίς ωραιοποιήσεις και γενικότητες, αλλά με την ευαισθησία και την αμεσότητα της προσωπικής εμπειρίας.
– Η Μαίρη Υφαντή, ιδιοκτήτρια της Office Support, θα εστιάσει στην εμπειρία της ως single mother επιχειρηματίας.
– H Ρεβέκκα Πιτσίκα, ιδρύτρια της People for Business, θα μας μιλήσει για την εγκυμοσύνη και πως αυτή συνδυάζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα.
– Η Ειρήνη Ζανάρα, της Industrial & Commercial Ltd, θα περιγράψει πως μια περιπέτεια υγείας μπορεί να αλλάξει τη ζωή και τη σκέψη.
– Και η Κλειώ Γκέκα, Interior Design and Project Development, θα αποκωδικοποιήσει το πώς μπορούμε να προλάβουμε και να αξιοποιήσουμε τις αλλαγές στη ζωή μας μέσα από την επιχειρηματική δράση.
– Τη συζήτηση θα συντονίσει η Στέλλα Κάσδαγλη, συνιδρύτρια του δικτύου Women On Top και διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan.

H εκδήλωση θα γίνει στα ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κράτηση θέσης με email στο [email protected]. H εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School, Ξενίας 6-8 στην Αθήνα (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ