Στις 18 Νοεμβρίου το 11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 11ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: “Η ΕΚΕ στο Προσκήνιο: Επανασχεδιάζοντας το Μέλλον” που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott.

Το φετινό συνέδριο θα προσφέρει την ευκαιρία συμμετοχής σε ένα ευρύτερο διάλογο για την ανάγκη εφαρμογής εθνικής στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη συμβολή στην διεύρυνση και ενσωμάτωση της ευρωπαϊκής πολιτικής για την εταιρική κοινωνική ευθύνη στη χώρα μας και την εφαρμογή των διεθνών προτύπων στο πλαίσιο αυτό.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο Richard Howitt, Μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εκπρόσωπος για θέματα ΕΚΕ, ο Jan Noterdaeme, Σύμβουλος Εξωτερικών Σχέσεων του δικτύου ΕΚΕ Ευρώπης και ο Victor Kjaer, Γενικός Διευθυντής, Danish Business Authority, επικεφαλής του σχεδιασμού στρατηγικής ΕΚΕ της Δανίας.

Βρείτε το πρόγραμμα για 11ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εδώ.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Χορηγοί: AMGEN, CITIBANK, VODAFONE και υποστηρικτές οι: AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ABBOTT, COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, DIAGEO, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, INTERAMERICAN, MICROSOFT, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, SIEMENS.

Χορηγοί επικοινωνίας: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, KATHIMERINI.GR, GLOBAL SUSTAIN, GREEN BUSINESS, BUSINESS PARTNERS, BUSINESS PARTNERS ONLINE.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ