Στη V+O Communication τα Marks & Spencer

Η V+O ανέλαβε, μετά από spec, την επικοινωνία σε επίπεδο δημοσίων σχέσεων των Marks & Spencer στην Ελλάδα. Το πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνει: συμβουλευτικές υπηρεσίες και επικοινωνιακή στρατηγική, σχέσεις με τα ΜΜΕ, υπηρεσίες γραφείου τύπου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Τέτη Κανελλοπούλου, Γενική Διευθύντρια της V+O Ελλάδος: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νέα συνεργασία με ένα global fashion brand όπως είναι τα Marks & Spencer, ένα brand με μεγάλη ιστορία και δυνατή παρουσία στο χώρο της μόδας και του retail. Μια δημιουργική συνεργασία ξεκινά και μέσα από μια στρατηγική που εστιάζει στα μοναδικά χαρακτηριστικά, την καινοτομία και τις αξίες που πρεσβεύουν επί σειρά ετών τα Marks & Spencer με τις σειρές τους και την ευρεία γκάμα των προϊόντων τους, θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση της εικόνας και της φήμης της εταιρείας”.

Η Anita Sabarwal, Country Manager των Marks & Spencer Ελλάδος δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό για τα Marks & Spencer Ελλάδος ότι η V+O μοιράζεται το ίδιο όραμα με εμάς και πιστεύουμε ότι μέσα από τη δημιουργικότητα που χαρακτηρίζει την ομάδα, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η δυναμική του brand και η νέα του στρατηγική που εστιάζει στην ανάδειξη των fashion trends σε κάθε συλλογή”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ