Στην FXCM οι πιο ικανοποιημένοι FX και Spread Betting πελάτες

Οι πελάτες της FXCM που πραγματοποιούν συναλλαγές σε FX και spread betting, είναι συνολικά οι πιο ικανοποιημένοι, σύμφωνα με μια σε βάθος μελέτη περισσότερων από 13.000 ιδιωτών επενδυτών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έκθεση της Investment Trends, με τίτλο “Η κατάσταση των αγορών CFD,FX και Spread Betting στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2013”, είναι η μεγαλύτερη γνωστή μελέτη σε ιδιώτες επενδυτές στη Βρετανία, και διεξήχθη μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του 2013.

Οι με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επενδυτές στο fx και στο spread betting, ονόμασαν την FXCM ως τον καλύτερο πάροχο εκπαιδευτικού υλικού και εργαλείων έρευνας.

Η έκθεση διαπίστωσε επίσης, ότι η FXCM εδραίωσε τη θέση της ως ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος του Ηνωμένου Βασίλειου σε ιδιώτες πελάτες του FX. Ειδικότερα, επωφελήθηκε από επενδυτές που εγκατέλειψαν έναν ανταγωνιστή και άνοιξαν λογαριασμό με την FXCM – ενώ διατήρησε την υφιστάμενη πελατειακή της βάσης.

“Ένα από τα πλεονεκτήματα του επιχειρηματικού μοντέλου της FXCM είναι ότι επωφελούμαστε από επιτυχημένους επενδυτές. Ως εκ τούτου, επικεντρωνόμαστε σε μεγάλο βαθμό στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι και πιο επικερδείς επενδυτές. Η FXCM είχε πάντα μια σειρά εκπαιδευτικών πόρων που διατίθενται στους πελάτες της – από το DailyFX.gr, την ανεξάρτητη πύλη μας με ειδησεογραφία και έρευνα,  με διάφορα πακέτα γραφημάτων και εβδομαδιαία σεμινάρια”, αναφέρει ο Drew Niv, CEO της FXCM.

Συνολικά, η έκθεση διαπίστωσε ότι η αυξανόμενη δημοτικότητα των smartphones και των tablet, οδήγησε στο να καταστούν οι συναλλαγές μέσω κινητού τηλεφώνου ως ο κανόνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το 70% των επενδυτών στο FX να χρησιμοποιούν κινητές συσκευές σε σχέση με το trading και περίπου το  90%  εξ’αυτών να χρησιμοποιούν τις συσκευές αυτές για να παρακολουθούν τις θέσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ