Στην ελληνική αγορά ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων η AmTrust Europe

Στην ελληνική αγορά ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Οχημάτων, από την επόμενη εβδομάδα, με πλήρη ασφαλιστική πρόταση ξεκινά τις δραστηριότητες η AmTrust Europe Limited, τμήμα του ομίλου εταιρειών AmTrust.

Η AmTrust Europe σε συνεργασία με τους γνωστούς και έμπιστους Μεσίτες Ασφαλίσεων, τον όμιλο BROKINS και την EXPERT Ασφάλειες, η εταιρεία θα επικεντρωθεί στη βέλτιστη εξυπηρέτηση της αγοράς Αστικής Ευθύνης Οχημάτων για ιδιώτες πελάτες. Ειδικός αντιπρόσωπος για την AmTrust και υπεύθυνη για τη διαχείριση του προγράμματος είναι η εταιρεία Autoprotect Hellas (APH).

Η νέα ασφαλιστική πρόταση θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Σεπτεμβρίου 2013 και αρχικά θα επικεντρωθεί στην ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Οχημάτων και Νομικής Προστασίας. Η AmTrust επιθυμεί να επεκτείνει τις δραστηριότητές της μέσω των συνεργατών της και του χαρτοφυλακίου τους με νέες ευκαιρίες που μπορεί να εμφανίζονται στην ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Οχημάτων.

Σημειώνεται ότι η AmTrust Europe Limited είναι χαρακτηρισμένη ως “Α” από την ΑΜ Best, ενώ η μητρική εταιρεία AmTrust Financial Services Inc κατέλαβε την 60ή θέση των 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών του Fortune 100 το 2012. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ