Στα “χέρια” επενδυτών από το Dubai το 49% της INTRACOM TELECOM

Την υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας – προσυμφώνου για τη μεταβίβαση του 49% του μετοχικού κεφαλαίου της INTRACOM TELECOΜ, σε επενδυτές στο Dubai, έναντι 47 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η INTRACOM HOLDINGS. 

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι επετεύχθη συμφωνία για τη μεταβίβαση του ποσοστού συμμετοχής μας στην INTRACOM TELECOM. Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η εξέλιξη αυτή είναι πολύ σημαντική για την INTRACOM HOLDINGS και τους μετόχους της, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να βλέπουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τις προοπτικές του Ομίλου μας“, δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της INTRACOM HOLDINGS, Δημήτρης Κλώνης.

“Η επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας με ιδιαίτερα επωφελείς όρους σηματοδοτεί ένα νέο περιβάλλον για τον Όμιλο INTRACOM HOLDINGS. Η δημιουργία ρευστότητας θα επιτρέψει στην εισηγμένη έναν πιο εστιασμένο στρατηγικό σχεδιασμό για την υλοποίηση νέων επενδύσεων, ενώ προσβλέπουμε στη συνέχεια της στενής συνεργασίας των εταιρειών του Ομίλου μας με την INTRACOM TELECOM“, δήλωσε από την δική του πλευρά ο διευθύνων σύμβουλος της INTRACOM HOLDINGS, Κωνσταντίνος Κόκκαλης.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε όρους και αιρέσεις, περιλαμβανομένων των απαραίτητων εταιρικών εγκρίσεων. Κατόπιν αυτού με την ως άνω μεταβίβαση τερματίζονται όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις και ευθύνες της εταιρείας από την προηγηθείσα πώληση του 51% της ΙNTRACOM TELECOM.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ