Σήμερα το πρώτο “Public Startup crash courses by EMEAgr”

Σήμερα, Τρίτη, ξεκινά ο “κύκλος” των workshop που συνδιοργανώνει το Public και το επιχειρηματικό – οικονομικό portal EMEA.gr με τίτλο “Public Start up crash courses by EMEAgr”.

Κάθε δεύτερη Τρίτη, λοιπόν, καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και μέλη του startup οικοσυστήματος θα δίνουν απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Τι είναι τελικά οι startups; Πώς διαφοροποιούνται από τις παραδοσιακές επιχειρήσεις; Πώς ιδρύει κάποιος µια startup; Είναι αρκετή μια έξυπνη ιδέα ή χρειάζονται κι άλλες προϋποθέσεις; Πώς και πού μπορεί κανείς να αναζητήσει χρηματοδότηση;

Ο Δημήτρης Τσίγκος, ιδρυτής του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip και πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων (HSA) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES), θα “παραδώσει” το πρώτο Startup Crash Course στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος, σήμερα, Τρίτη, στις 19.00.

Ο Δ. Τσίγκος, ως ένα από τα παλαιά μέλη του λεγόμενου startup “οικοσυστήματος” στην Ελλάδα, θα αναφερθεί στην ίδρυση της πρώτης τεχνολογικής startup εταιρείας στην Ελλάδα, αλλά και στις εξελίξεις που καταγράφει η ελληνική και η ευρωπαϊκή startup σκηνή της Ευρώπης.

Τα Public και το EΜΕΑ.gr σας προσκαλούν σήμερα, Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος στο πρώτο σεμινάριο εξοικείωσης με το “οικοσύστημα” των startup επιχειρήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ