Π. Καμμένος: “Να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί, όλων των βουλευτών”!

Ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών που διενεργεί την έρευνα για τα περί χρηματισμού βουλευτών κατέθεσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Σε δήλωσή του ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ζήτησε από τον εισαγγελέα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε πως ο εισαγγελέας ζήτησε ονόματα και ο ίδιος κατέθεσε τις φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες με τις οποίες ευνοήθηκαν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες οι οποίοι εν συνεχεία ευνόησαν ΜΜΕ με συγκεκριμένες καμπάνιες.

Σημείωσε ακόμη πως κατέθεσα συγκεκριμένες πιέσεις από τους κρατικούς μηχανισμούς και ιδίως το ΣΔΟΕ σε βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι εκ των οποίων, όπως είπε, έμειναν και άλλοι δυο έφυγαν χωρίς πολιτική αιτία αλλά με φήμες ότι βρέθηκαν κάτω από έναν εγκληματικό εκβιασμό.

Ανέφερε μάλιστα πως κατέθεσε και προσωπικά του στοιχεία για πιέσεις.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως ο εισαγγελέας του ζήτησε στοιχεία για δωροδοκίες και συμπλήρωσε: “Αν τους είχαμε πιάσει με τη γίδα στην πλάτη θα το είχαμε καταθέσει. Πρότεινα να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών. Η εισαγγελέας του ΑΠ δεν ασχολήθηκε με αυτές τις τροπολογίες. Πεδίο δόξης λαμπρό να ανοίξουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ