Ποιος είναι ο νέος διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα

Η Emirates ανακοίνωσε το διορισμό του Jaber Mohamed στη θέση του Διευθυντή της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία.

Ο J. Mohamed εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates το 2010, ως μέλος του Εθνικού Προγράμματος Εμπορικής Διαχείρισης των ΗΑΕ της αεροπορικής εταιρείας. Στη συνέχεια διορίστηκε Διευθυντής για την Κύπρο, θέση που κατείχε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Jaber Mohamed είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μεταπτυχιακού τίτλου από το Ίδρυμα Δικαστικών Μελετών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Mohammad Sarhan, που κατείχε τη θέση του Διευθυντή της Emirates στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, διορίστηκε Διευθυντής της Emirates στο Βιετνάμ.

Ο νέος διευθυντής της αεροπορικής για την Ελλάδα δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής για τα νέα του καθήκοντα, χαρακτηρίζοντας την Αθήνα σημαντικό σταθμό για τους επιβάτες της Emirates και κερδοφόρο προορισμό για την εταιρεία.

Βασική προτεραιότητα του νέου διευθυντή είναι η διατήρηση της δυναμικής της εταιρείας στην εγχώρια αγορά, καθώς την υποστήριξη των εισαγωγέων και εξαγωγέων της χώρας στους εμπορικούς τους δεσμούς με τους υπόλοιπους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ