Πλαίσιο: Ο “πρωτάρης” του Λονδίνου

του Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟΥ, από το Λονδίνο

Στο Λονδίνο βρίσκεται από εχθές, Πέμπτη, για το 9ο Roadshow του Χ.Α., στη βρετανική πρωτεύουσα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πλαισίου, Κωνσταντίνος Γεράρδος ο οποίος παίρνει έτσι το “βάπτισμα του πυρός” σε αυτή την σημαντική εκδήλωση του Χ.Α.

Αν και “πρωτάρης” στο Λονδίνο ο κ. Γεράρδος έχει κλείσει έναν σημαντικό αριθμό συναντήσεων, που φθάνουν τις εννέα και οι οποίες έρχονται να  πιστοποιήσουν την δυναμική του Πλαισίου.

Ο κ. Γεράρδος βρίσκεται εδώ στο Λονδίνο με παρακαταθήκη τα ισχυρά αποτελέσματα του περασμένου εξαμήνου στο οποίο οι πωλήσεις του Πλαισίου έφθασαν τα 143,2 εκατ. ευρώ (+8,93%), ενώ τα καθαρά κέρδη τα 5,8 εκατ. ευρώ (+2,53%).

Ισχυρό “όπλο” του Πλαισίου και του κ. Γεράρδου είναι προφανώς τα ισχυρά “brand” που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, όπως τα Turbo-X, τα οποία έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό και έχουν “κατακτήσει” ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Παράλληλα στόχος της διοίκησης του Πλαισίου είναι να επενδύσει περαιτέρω και στις άλλες μάρκες που έχει δημιουργήσει αναμένοντας την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα τους από το καταναλωτικό κοινό. Σημειώνεται, τέλος, ότι για πρώτη φορά ,το τελευταίο διάστημα, η εταιρεία επένδυσε και στην τηλεόραση πραγματοποιώντας καμπάνια με βασικό θέμα τα Turbo-X και κύριο μήνυμα τo “Think”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ