Ο Joker, η “Σταχτοπούτα” του τραπεζικού κλάδου και o ΔΟΛ που θέλει να μας “τρελάνει”

Joker_77026602_225*250Στον τραπεζικό κλάδο τους τελευταίους έξι μήνες οι καραμπόλες που έχουν γίνει είναι πραγματικά απίστευτες δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά, αλλά και στα ίδια τα στελέχη τα οποία μέσα σε μια στιγμή κλήθηκαν να διαχειριστούν μια νέα πραγματικότητα.

Ο Joker λοιπόν μαθαίνει ότι το “παιδί” μια νέας “μαμάς” τα πάει πολύ καλύτερα δημιουργώντας λοιπόν περίσσιο εκνευρισμό στα στελέχη της “μαμάς” η οποία τελικά επέλεξε να τιμωρήσει τα στελέχη του “παιδιού” υιοθετώντας του κανόνες της μητριάς της Σταχτοπούτας (ναι – ναι του γνωστού παραμυθιού).  Έτσι λοιπόν εφαρμόζει με νέα δεδομένα αυτό που κάποιοι λένε εθελούσια έξοδος λέγοντας τους: “σε δύο ημέρες φεύγεις”. Ευχαριστώ βεβαίως ούτε που ακούγεται.

Από την άλλη, του Joker του έφυγε η μασέλα χθες, όταν πληροφορήθηκε ότι διακεκριμένο στέλεχος του ΔΟΛ δήλωσε ότι “και ο ΔΟΛ είναι ένα startup”, δικαιολογώντας την αναφορά του αυτή ότι “στα περίπου 100 χρόνια της ζωής του ο ΔΟΛ συνεχώς εξελίσσεται και μαθαίνει”. Ως εδώ, όλα καλά, όμως δεδομένου ότι στο ακροατήριο ήταν νέα παιδιά με όνειρα και τα οποία δυστυχώς δεν έχουν τις “πλάτες” του ΔΟΛ και κανενός ΔΟΛ οι αναφορές αυτές είναι επικίνδυνες.

Αυτό που το συγκεκριμένο στέλεχος του ΔΟΛ ξέχασε να μας πει είναι ότι ο ΔΟΛ – στη διάρκεια της ζωής του – έχει περάσει από το ΧΑ και σήμερα ετοιμάζεται να βγει από αυτό. Έκανε δηλαδή αυτό που σήμερα ονειρεύονται να κάνουν πολλά νέα παιδιά “καίγοντας” όμως το χρήμα αυτό σε μη αποδοτικές επενδύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ