Ο Ελεύθερος Τύπος σε ψηφιακή μορφή στο ReadPoint.gr

Το ReadPoint.gr συνεχίζοντας την ανοδική του ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό περιεχομένου είναι περήφανο που καλωσόρισε την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος στο ηλεκτρονικό του περίπτερο.

Από 1η Ιουλίου η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος κυκλοφορεί και σε ψηφιακή μορφή από το www.readpoint.gr για υπολογιστή, κινητό και tablet.

O Ελεύθερος Τύπος, ένας ιστορικός τίτλος, που κυκλοφορεί εδώ και 28 χρόνια, κατάφερε με την επανακυκλοφορία του να κατακτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα ισχυρή θέση στο σύνολο των ημερήσιων εφημερίδων.

Η κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου ανέρχεται σε μέσο όρο στα 20.000 φύλλα, με 80.000 αναγνώστες ενώ, το κυριακάτικο κυμαίνεται σε 35.000 φύλλα και 180.000 αναγνώστες.

Ο Ελεύθερος Τύπος βελτιώνεται συνεχώς προσφέροντας νέα στοιχεία και ψηφιακές υπηρεσίες που επιθυμεί ο σύγχρονος αναγνώστης. Ακολουθώντας και τις τεχνολογικές εξελίξεις και με σεβασμό στον αναγνώστη εξασφάλισε την ψηφιακή μορφή του μέσω του ηλεκτρονικού περιπτέρου www.readpoint.gr.

Ο Ελεύθερος Τύπος σε ψηφιακή μορφή μέσα από το ηλεκτρονικό περίπτερο www.readpoint.gr δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να μεταφέρει και να διαβάσει ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκετε, στο κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet λαμβάνοντας την ψηφιακή εφημερίδα ακριβώς στην ίδια μορφή όπως την έντυπη.

Ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει και να ξεφυλλίσει την εφημερίδα στο φυσικό της layout, αγοράζοντας τον Ελεύθερο Τύπο  από το ηλεκτρονικό περίπτερο στο link: http://www.readpoint.com/etypos.aspx.
    
Μοναδικά οφέλη των του Ελεύθερου Τύπου από το readpoint.gr:
– Χαμηλότερη τιμή
– Τα έχετε πάντα μαζί σας
– Δημιουργείτε το δικό σας αρχείο
– Μπορείτε να “κόψετε”  αποκόμματα και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στο facebook, twitter, mail κλπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ