ΟΤΕAcademy: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Χριστόδουλος Βακάλης

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της OTEAcademy αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ο Χριστόδουλος Βακάλης, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Λώλη, ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή από το Μάιο του 2010.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Λώλη για τη συμβολή του, από διάφορες θέσεις, στην πορεία του ομίλου ΟΤΕ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Χριστόδουλο Βακάλη στα νέα του καθήκοντα.

Η OTEAcademy, μέλος του ομίλου ΟΤΕ, έχει ως αντικείμενο την παροχή πρωτοποριακών εκπαιδευτικών υπηρεσιών στο σύγχρονο επαγγελματία. Στόχος της OTEAcademy είναι να προσφέρει εκπαιδευτικές λύσεις που απαντούν με ολοκληρωμένο τρόπο στα επιχειρηματικά ζητούμενα των εταιρειών και παράλληλα να δώσει στους επαγγελματίες εφόδια και γνώσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Χριστόδουλος Βακάλης εργάζεται στον όμιλο ΟΤΕ τα τελευταία 12 χρόνια ως γενικός διευθυντής της θυγατρικής εταιρείας Voicenet, θέση την οποία θα διατηρήσει παράλληλα με τα νέα καθήκοντά του. Πριν ενταχθεί στον όμιλο ΟΤΕ είχε εργαστεί μεταξύ άλλων σε εταιρείες όπως η TELESTET, η ΙΒΜ και η Southgate communications, όπου κατείχε διάφορες διοικητικές θέσεις. Έχει πτυχίο Bsc in Aeronautical Engineering από το Imperial College.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ