Οριακά κέρδη 0,19% στο ΧΑ

Με οριακά κέρδη της τάξης του 0,19% ολοκλήρωσε σήμερα, Τετάρτη, τις συναλλαγές το ελληνικό χρηματιστήριο, με τον βασικό χρηματιστηριακό δείκτη να κινείται σε ένα στενό εύρος διακύμανσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης, για να βρεθεί έτσι στο τέλος της ημέρας στις 1.123,02 μονάδες.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας ήταν οι επιλεκτικές τοποθετήσεις, οι περιορισμένες κινήσεις, η αναμονή και η ισορροπία γύρω από τα χθεσινά επίπεδα. Ταυτόχρονα δεν έλειψε και η νευρικότητα ωστόσο, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας να συνεχίζονται και την αγορά να αναζητεί καταλύτη για την περαιτέρω πορεία της.

Σημειώνεται ότι ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε χαμηλό ημέρας στις 1,121,64 μονάδες και υψηλό στις 1.136,82 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με άνοδο 0,01%, ο δείκτης FTSE Large Cap ενισχύθηκε 0,45%, ενώ 0,65% υψηλότερα έκλεισε ο δείκτης FTSE Mid Cap.

Η αξία των συναλλαγών, τέλος, ο τζίρος διαμορφώθηκε σε χαμηλά επίπεδα, στα 76,56 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 38,6 εκατ. τεμάχια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ