Ν’ αναβαθμίσω ή να μην αναβαθμίσω σε iOS 8; Ιδού η απορία…

Στον “αέρα” βρίσκεται από χθες το iOS 8 για τις συσκευές της Apple.

Ήδη, όμως, έχει αναπτυχθεί ένα debate στο Internet για το αν αξίζει κάποιος χρήστης ή όχι να αναβαθμίσει τη συσκευή του. Κυρίως για το λόγο ότι κάθε νέο update λογισμικού δημιουργεί προβλήματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας των συσκευών της Apple – ιδιαίτερα αν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές.

Εάν, λοιπόν, θέλετε το τηλέφωνό σας να λειτουργεί όπως ακριβώς αυτή τη στιγμή, ίσως σας συμφέρει να περιμένετε και να μην αναβαθμίσετε σε iOS 8.

Τα τεστ, ωστόσο, που έχουν γίνει ήδη αποδεικνύουν ότι η αναβάθμιση δεν έχει ιδιαίτερες συνέπειες στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή στη λειτουργία οποιασδήποτε συσκευής.

Ούτως ή άλλως, τον Οκτώβριο αναμένεται ένα σημαντικό update του iOS 8, όταν και θα ενσωματωθούν οι υπηρεσίες Apple Pay και το νέο OS X, Yosemite.

Επίσης, με το iOS 8 θα τεθεί σε εφαρμογή η νέα υπηρεσία αποθήκευσης στο iCloud, η iCloud Drive, η οποία μοιάζει με το Dropbox.

Από τα “δυνατά” σημεία του νέου iOS θεωρούνται τα interactive μηνύματα, η δυνατότητα υποστήριξης third-party πληκτρολογίων, η άμεση πρόσβαση στο Pininterest κτλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ