Νέος πελάτης στις ΗΠΑ για την Intelen

Έναν νέο πελάτη από την αμερικανική αγορά ανακοίνωσε η Intelen, η ελληνική ενεργειακή startup, συνεχίζοντας το εμπορικό “άνοιγμα” στις ΗΠΑ.

Intelen: Νέα χρηματοδότηση άνω του 1 εκατ. δολ. με το “βλέμμα” στο 2014

Πρόκειται για την εταιρεία Continental Control Systems, με έδρα το Κολοράντο, η οποία εξειδικεύεται στην μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας και στην κατασκευή συστημάτων μέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας και μετρητών για συστήματα επιλεκτικής διανομής προς χρήση από εταιρείες παροχής ενέργειας.

Η συνεργασία αφορά στην ενσωμάτωση του μετρητή WattNode Modbus στην πλατφόρμα της Intelen, προσφέροντας στους πελάτες της αμερικανικής εταιρείας μία ακόμη επιλογή για την καταγραφή και τη διαχείριση της ενέργειας που διανέμουν μέσω του συγκεκριμένου μοντέλου. Επιπλέον, η συμβατότητα της Intelen και με άλλους μετρητές δίνει στις εταιρείες που είναι ήδη εξοπλισμένες με συστήματα ενεργειακής παρακολούθησης ή που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις ενεργειακής διαχείρισης μία ευρεία γκάμα επιλογών για την ανεύρεση της πλατφόρμας που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους για ενεργειακή αποδοτικότητα.

Intelen: Ένα ελληνικό startup στην αγορά των “έξυπνων” κτιρίων

Σχετικά με την ανακοίνωση της συνεργασίας, η διευθύντρια πωλήσεων της Continental Control Systems, Σίθια Μπόιντ, τόνισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένη που οι μετρητές επιλεκτικής διανομής της εταιρείας γίνονται πλέον μία από τις επιλογές ενεργειακής καταγραφής που προσφέρει το “πακέτο” λύσεων της Intelen.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ