Νέες πρακτικές συσκευασίες illy issimο, σε εκπληκτική τιμή

Ο αυθεντικός, έτοιμος προς κατανάλωση, παγωμένος καφές illy issimo κυκλοφορεί σε νέες συσκευασίες μπουκαλιών των 250ml.

Τώρα, η γνωστή γεύση CAPPUCCINO αλλά και η νέα συναρπαστική γεύση CAFFE MACCHIATO, θα βρίσκεται στην καινούργια, πρακτική και μοντέρνα συσκευασία μπουκαλιού. Το επανασφραγιζόμενο καπάκι του χαρίζει ευκολία στη χρήση, ενώ επιτρέπει την κατανάλωση του illy issimo με αυθεντικό καφέ 100% Arabica όλες τις στιγμές της ημέρας. Η γνωστή γεύση CAFFE παραμένει στη συσκευασία κουτιού των 200ml, ενώ και οι τρεις γεύσεις κυκλοφορούν σε εκπληκτική τιμή.

 Οι τρεις γεύσεις που θα κυκλοφορούν στο εξής είναι:  
– illy issimo CAPPUCCINO: υπέροχος illy issimo, συνδιασμένος με γάλα και κακάο, σε μια γεύση που θα μας ταξιδέψει
– illy issimo CAFFE MACCHIATO: απαλή βελούδινη εμπειρία καφέ, βασισμένη στον αρμονικό συνδιασμό illy issimo και μικρή ποσότητα γάλακτος
– illy issimo CAFFE: απόλυτη  αυθεντική εμπειρία καφέ espresso

Η ιταλική φινέτσα του espresso σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση της ποιότητας του καφέ illy issimo, έρχεται για να ξυπνήσει τις αισθήσεις μας και να μας προσφέρει απόλαυση χωρίς συντηρητικά και χωρίς προσθήκη χρωστικών. Απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ που δε θέλουν να αποχωρίζονται το αγαπημένο τους ρόφημα, ενώ οι νέες συσκευασίες μπουκαλιού φέρουν τη χαρακτηριστική σφραγίδα, πιστοποιώντας την εξαιρετική ποιότητα του 100% καφέ Arabica, αλλά και την κληρονομιά του καφέ illy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ