To μπλοκάκι του Θεοχάρη και οι ελληνικές startup

του Γιάννη ΔΙΟΝΑΤΟΥ

Αν και φύσει αισιόδοξος δεν ήμουν σίγουρος ότι ο Χάρης Θεοχάρης θα αποδεχτεί την πρόσκληση, του EMEAgr, να βρεθεί “αντιμέτωπος” για πρώτη φορά με την ελληνική startup σκηνή.

Τελικά ο κ. Θεοχάρης όχι μόνο ήρθε, αλλά μαζί του είχε και το μπλοκάκι του καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια ό,τι οι νέοι – startupper – επιχειρηματίες του κατέθεταν, κυρίως βεβαίως σε ότι αφορούσε τα φορολογικά “εμπόδια” που αντιμετωπίζει μια ελληνική startup επιχείρηση σήμερα.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν οι εκπρόσωποι των startup επιχειρήσεων που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, στο Public Συντάγματος δεν έχασαν την ευκαιρία και γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία ο κ. Θεοχάρης σημείωσε και υποσχέθηκε να τα δει και να τα αντιμετωπίσει όντας σε ένα βαθμό ο άνθρωπος-κλειδί.

Συμπερασματικά λοιπόν μπορούμε να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι οι startupper να δίνουν το παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς με τον τρόπο αυτό η φωνή τους, όχι μόνο ακούγεται, αλλά φθάνει και εκεί που πρέπει άμεσα και χωρίς μεσάζοντες.

@Dionatos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ