Μια “κυρία” του MotoGP στην Ελλάδα, από τη CWM FX

Τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα επιτεύγματα της κίνησης στους δύο τροχούς θα έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης Αυτοκίνηση CWMFX 2014, προσφορά του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, της διαδικτυακής πλατφόρμας trading CWM FX.

Πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα MotoGP, τη Honda RC213V της ομάδας CWM-LCR Honda, που θα βρίσκεται στο περίπτερο της CWM FX, δίνοντας στους Έλληνες φίλους της αυτοκίνησης τη δυνατότητα να τη δουν και να την περιεργαστούν από κοντά.

Με επόμενη στάση το Moto GP της Βαλένθια, η μοτοσυκλέτα της CWM- LCR Honda θα παραμείνει στην Αθήνα και στους χώρους της έκθεσης από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο μάλιστα της παρουσίας της και της μεγάλης χορηγίας που η CWM FX διατηρεί με τη συγκεκριμένη ομάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, το Σάββατο (25.10.14) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί live συνέντευξη με τον αρχηγό της ομάδας Lucio Cecchinello από το Grand Prix της Μαλαισίας.

Στον ίδιο χώρο θα βρεθεί την Τρίτη 28η Οκτωβρίου ο πρωταθλητής στην κατηγορία Junior, Νότης Παπαπαύλου. Μόλις 14 χρονών, ο Νότης έχει ήδη εντυπωσιάσει με τις αποδόσεις του, ώστε κάποιοι να μιλούν για τον πρώτο Έλληνα οδηγό του MotoGP, με την προσπάθειά του να υποστηρίζεται από την CWM FX.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ