Με 34.000 ευρώ (συν τους όποιους φόρους) δική σας η νέα Mustang

Τι τιμές που θα διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές η “θρυλική” – νέα – Mustang, από το καλοκαίρι του 2015, ανακοίνωσε η Ford.

Βεβαίως για μια ακόμη μια φορά η Ελλάδα διατηρεί μια αρνητική πρωτιά, καθώς περιλαμβάνεται στις αγορές εκείνες της Ε.Ε. που οι τιμές των αυτοκινήτων επιβαρύνονται, εκτός από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας και άλλους – πρόσθετους – φόρους, οι οποίοι όπως είναι λογικό ανεβάζουν στα ύψη την τελική τιμή πώλησης ενός οχήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με την Ford η βασική έκδοση της νέας Mustang, με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 314 ίππων, θα κοστίζει  γύρω στις 34.000 ευρώ, ενώ η έκδοση με τον V8 των 418 αλόγων, θα κοστίζει περίπου 39.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η νέα Mustang διατίθεται για πρώτη φορά στην πενηντάχρονη ιστορία της στην Ευρώπη και για αυτό, στην βραδιά του φετινού τελικού του Champion League, οι 500 νέες Mustang που ήταν διαθέσιμες για τους Ευρωπαίους ενδιαφερόμενους που ήθελαν πρώτοι να οδηγήσουν τον “θρύλο” της αμερικανικής αυτοκίνησης πωλήθηκαν σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Αξίζει να τονισθεί 2 από τους 500 τυχερούς Ευρωπαίους, λάτρεις της οδήγησης, ήταν από την Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ