Με πολλές εκπλήξεις συνεχίζεται η καμπάνια “Μοιράσου μια Coca-Cola”

Η επιτυχημένη καμπάνια “Μοιράσου μια Coca-Cola” συνεχίζεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, με αμείωτη ένταση και πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις.

Το αγαπημένο αναψυκτικό μας προσκαλεί να μοιραστούμε στιγμές απόλαυσης με εκείνους που αγαπάμε, αλλά και μια Coca-Cola.

Summer parties με γνωστούς καλλιτέχνες, επισκέψεις του ειδικού οχήματος Coca-Cola σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και ένα Facebook application, θα χαρίσουν συναρπαστικές στιγμές το φετινό καλοκαίρι. Όλα τα νέα βρίσκονται στο site http://shareacocacola.gr, προκειμένου να μην χάσεις κανείς τις μοναδικές εκπλήξεις.

Σε συνεργασία με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, η Coca-Cola προσκαλεί σε δύο ακόμα δροσερά summer parties: στην παραλία του Πλατανιά στα Χανιά, στις 4/8, και το Punda Beach της Πάρου, στις 11/8. Εμφανίζονται live οι Claydee Loupa και η Courtney, ενώ στα decks τη μουσική αναλαμβάνει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Δώρα και εκπλήξεις θα περιμένουν όλους όσοι παρευρεθούν.

Τα δύο δημοφιλή νησιά όμως δε θα είναι οι μοναδικοί καλοκαιρινοί προορισμοί του διάσημου αναψυκτικού, αφού το ειδικό όχημα της Coca-Cola θα επισκεφθεί ακόμα περισσότερες μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν επί τόπου το δικό τους, προσωποποιημένο κουτάκι.

Και για όσους δε θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε κάποιο από τα συναρπαστικά events, το site http://shareacocacola.gr είναι εδώ προκειμένου να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ακόμα και αν το όνομά τους δε βρίσκεται ανάμεσα στα 150 πιο δημοφιλή ονόματα που επιλέχτηκαν για να “ντύσουν” τις συσκευασίες του αγαπημένου αναψυκτικού, μπορούν να αποκτήσουμε το δικό τους κουτάκι μέσα από τη Facebook εφαρμογήShare A Coca-Cola , ή να φτιάξουν μια Coca-Cola για ένα φίλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ