Λαμδα Mercedes: Μετρήστε πόσες Mercedes “κρύβονται” στο γκαράζ και κερδίστε ένα ταξίδι

Για την προώθηση της σελίδας facebook της Λαμδα Mercedes και την αύξηση του awareness και word of mouth γύρω από την αντιπροσωπεία, η socialab δημιούργησε την ενέργεια “Secret Garage“. Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να παίξει “μαντεύοντας” πόσες Mercedes κρύβονται μέσα σε ένα γκαράζ.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: Κάπου στην πόλη υπάρχει ένα πραγματικό γκαράζ γεμάτο με Mercedes και 3 διαθέσιμες κάμερες. Ο χρήστης πρέπει να δει προσεκτικά από τις κάμερες και να μετρήσει πόσες Mercedes βρίσκονται κρυμμένες στο γκαράζ. Αν απαντήσει σωστά, μπαίνει στην κλήρωση για να κερδίσει ένα ταξίδι.

Η πρόκληση όμως βρίσκεται στο ότι μόνο η μία κάμερα είναι ανοιχτή, άρα δεν είναι τόσο εύκολο να δει ο χρήστης πόσα αυτοκίνητα είναι κρυμμένα. Για να δει από όλες τις κάμερες θα πρέπει να τις “ξεκλειδώσει” κάνοντας share και invite τους φίλους του.

Για την προώθηση της εφαρμογής δημιουργήθηκε intro video με γυρίσματα μέσα απ’ το γκαράζ, το οποίο εξηγεί το παιχνίδι. Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό στη σελίδα της Λαμδα Mercedes.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ