Κορυφαία αεροπορική στον κόσμο για το 2013 η Etihad

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στέφθηκε ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο, στα φετινά World Travel Awards.

Στην τελετή που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ, η Etihad Airways βραβεύτηκε με διακρίσεις, όπως: “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο”, “Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Κόσμο” και “Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας αεροπορική στον Κόσμο”.

Τα World Travel Awards ιδρύθηκαν το 1993 και επιβραβεύουν τους καλύτερους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς οργανισμούς μέσω ψηφοφορίας που διεξάγεται από ταξιδιωτικούς επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου σε 171 χώρες. Το Wall Street Journal τα χαρακτηρίζει ως “Όσκαρ της Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας”.

World Travel Awards Etihad 2013 emirates 2

Οι Κορυφαίες Στιγμές της Etihad Airways για το 2013
•    Επιτυχημένη εισαγωγή του συστήματος Sabre για την εξυπηρέτηση των πελατών.
•    Νέα δρομολόγια στο Άμστερνταμ, στο Βελιγράδι, στην πόλη Χο Τσι Μινχ, στη Σανά, στο Σάο Πάολο και στην Ουάσινγκτον.
•    Αυξημένη συχνότητα δρομολογίων προς το Αμάν, το Μπρίσμπαν, την Καζαμπλάνκα, το Δελχί, τη Ντόχα, το Ισλαμαμπάντ, την Τζακάρτα, το Κατμαντού, την Κουάλα Λουμπούρ, την Λαχόρη, το Μινσκ, τη Μουμπάι, το Μουσκάτ, τη Σιγκαπούρη και το Τόκιο.
•    Απόκτηση μειοψηφίας μετοχικού κεφαλαίου της Air Serbia (49%), της Jet Airways (24%) και της Darwin Airline (33%).
•    Ρεκόρ συμφωνιών στόλου στο Dubai Air Show για 199 αεροσκάφη τύπου Airbus και Boeing.
•    Συνεργασίες κοινού κωδικού με την Kenya Airways, την Air Serbia, την South African Airways, την Belavia, την Korean Airlines, την Air Canada και την airBaltic.
•    Νέα lounges First και Business Class σε Παρίσι και Ουάσινγκτον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ