Κατρούγκαλος: “Παραποιούν την αλήθεια” – Κυβέρνηση: “Μας υπονομεύουν, εν όψει της συνάντησης με τη Μέρκελ”

Για νέα παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία και όργανα της κίτρινης δημοσιογραφίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, με αφορμή νέο δημοσίευμα που τον εμφανίζει χειρίζεται υπόθεση του Δήμου Λάρισας όντας Υπουργός.

Όπως αναφέρει ο κ. Κατρούγκαλος σε ανακοίνωσή του, “το Φεβρουάριο του 2015, που είμαι Υπουργός, τελώ σε αναστολή και η δικηγορική μου εταιρία δεν υπάρχει, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι σαφής, καθώς ανέφερε ότι ήδη την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Κ.Λ.. Τα χαλκεία πάλι είχαν δουλειά”.

Σε συστηματική προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυβέρνησης μία μέρα πριν το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου το δημοσίευμα για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μετρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο.

“Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται”, καταλήγουν πηγές του Μαξίμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ