Ιαπωνική επέκταση για την ελληνική startup BugSense

Την ίδρυση του τρίτου της γραφείου, μετά την Ελλάδα και την Αμερική, αυτή τη φορά στην Ιαπωνία ανακοίνωσε η ελληνική startup εταιρεία BugSense, η οποία αναπτύσσει μία εφαρμογή η οποία βοηθά τους developers για Android να παραλαμβάνουν αναφορές σφαλμάτων για τις εφαρμογές τους.

Η ελληνική εταιρεία θα συνεργασθεί με την SunFuture (μία κοινοπραξία μεταξύ της ιαπωνικής Sun Corporation και της αμερικανικής FutureDial), η οποία ως αποκλειστικός διανομέας θα προσφέρει νέα κανάλια πωλήσεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, μέσω του γραφείου της BugSense στο Τόκυο , αλλά και υποστήριξη στους κατασκευαστές εφαρμογών και στις εταιρείες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή BugSense.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της startup, η εφαρμογή στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013 ξεπέρασε τους 20.000 χρήστες παγκοσμίως από διάφορους τομείς της οικονομίας, βρέθηκε σε περίπου 520 εκατ. συσκευές, ενώ αποτελεί την τρίτη περισσότερο χρησιμοποιημένη εφαρμογή στον τομέα ανάπτυξης λογισμικών στον κόσμο, μετά τα Google Analytics και την mobile πλατφόρμα Flurry, απασχολώντας προσωπικό 20 ατόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ