Η WIND στηρίζει το ΚΥΑΔΑ και συμμετέχει στο καλοκαιρινό bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ fm

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η WIND στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και προσκαλεί όλους στο καλοκαιρινό  bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ fm μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής.

Με 1 μόλις ευρώ καθένας μπορεί να αποκτήσει 1 βιβλίο ανάμεσα στα 200.000 που θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του bazaar καλύπτοντας ένα πλήθος θεμάτων από τις πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές εκδόσεις, πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά παραμύθια κά.

Το σύνολο των χρημάτων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για την προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για περισσότερους από 1.500 άστεγους και άπορους συνανθρώπους.

Εκπλήξεις, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να κάνουν την επίσκεψη τους στους όμορφους κήπους, ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα, θα δοθούν τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν. Την Παρασκευή 31 Μαΐου,  ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Μαρία Τσαρούχα και η Ραλλία Χρηστίδου. Το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Ζιώγαλας. Την Κυριακή, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ