Η Pet City επιλέγει MPS της Lexmark

Η Infolex, που αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της Lexmark για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία και FYROM, ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου έργου MPS για την Pet City.

Το έργο περιλαμβάνει ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού στα καταστήματα της στην Αττική, όπως και υπηρεσίες διαχείρισης των αναλώσιμων (παραγγελίες, παραδόσεις, συλλογή χρησιμοποιημένων κλπ.), αλλά και υπηρεσίες after sales service, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω των αυτοματοποιημένων εργαλείων που η εταιρεία διαθέτει για το σκοπό αυτό. Σύμφωνα με την Infolex, η υλοποίηση του έργου υπόσχεται έως και 40% μείωση του εκτυπωτικού κόστους, καθώς και σημαντική απλοποίηση της παρακολούθησης των εκτυπωτικών διαδικασιών.

Τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων (MPS) της Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρείες παγκοσμίως, από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Πολύ σημαντικός είναι ο υψηλός βαθμός ανανέωσης τέτοιου είδους συμβολαίων, ο οποίος αγγίζει το 97%, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη των πελατών της στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που η εταιρία προσφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ