Η Juengo πρώτη ελληνική startup στο συνέδριο Web Summit

Στο Web Summit, το κορυφαίο ευρωπαϊκό συνέδριο για το τεχνολογικό επιχειρείν που διοργανώνεται στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Δουβλίνο, την νέα startup “πρωτεύουσα” της Ευρώπης προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει ως εκθέτης η ελληνική εταιρεία Juengo.

Η επιλογή της Juengo εντάσσεται στο πλαίσιο του “Alpha Program” με βάση το οποίο το συνέδριο προσκαλεί 10 startups σε αρχικό στάδιο από διάφορες χώρες του κόσμου ώστε να εκθέσουν τα προϊόντα που αναπτύσσουν δίπλα σε καθιερωμένες και μεγάλες εταιρείες του χώρου, και μάλιστα χωρίς χρέωση.

Το συνέδριο έχει προσκαλέσει τις ελληνικές τεχνολογικές startups να καταθέσουν αίτηση ώστε να επιλέξει 10 από αυτές για να συμμετάσχουν. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε δύο ημέρες, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανκοινωθούν και οι υπόλοιπες ελληνικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο Web Summit.

Το Web Summit διοργανώνεται από το 2009 και πέρυσι προσέλκυσε 4.000 επισκέπτες. Λειτουργεί ως πεδίο έκθεσης, παρουσιάσεων και δικτύωσης για μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες, τραπεζικούς και επενδυτικούς ομίλους και μέσα τεχνολογικής ενημέρωσης, αλλά και νεοφυείς εταιρείες στις οποίες δίνει τη δυνατότητα να δικτυωθούν με τους σημαντικούς αυτούς παριστάμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ