Η “dream team” του νέου ελληνικού startup “κύματος” στο bootcamp του TiE

Με την ανακοίνωση εννέα ακόμη πολλά υποσχόμενων ελληνικών startups και της συμμετοχής του Μάρκου Βερέμη, συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Upstream, ως ενός εκ των βασικών ομιλητών, ολοκληρώνεται το “παζλ” των συμμετεχόντων στο bootcamp για ελληνικές νεοφυείς εταιρείες το οποίο διοργανώνει στην Αθήνα το μεγαλύτερο παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο, TiE, σε συνεργασία με το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, και το οποίο πλέον αναμένεται πως θα συγκεντρώσει πολλά από τα κορυφαία “ονόματα” της ελληνικής startup “σκηνής”. Το EMEAgr υποστηρίζει εξ αρχής ως media sponsor την επιτυχημένη επικοινωνία και κάλυψη της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα του EMEAgr, στο bootcamp θα συμμετάσχουν μετά από επιλογή οι εταιρείες: incrediblue, Pollfish, Eventora, Layerise, BreathEasy, onQ Systems, Social-Green, Clio Muse, i-sieve technologies, Combadi, Mageca, Fasmatech, Speekap, pinobo.com, Heeelp.me, Aterin, Matetti, GReatings, Train2show, Crypteia Networks, Total Eclipse.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η επιλογή άλλων εννέα εταιρειών, καλύπτοντας τον στόχο των διοργανωτών για συμμετοχή έως και 30 πολλά υποσχόμενων ελληνικών εταιρειών: Workable, Radiojar, Fuzz enterprises, Mobsavers, C2BII, Zoottle, Truckbird και ParkAround.

Το ανοιχτό για το κοινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

– Καλωσόρισμα από τους PK Agarwal (διευθύνοντα σύμβουλο του TiE), Νίκο Γκουράρο (διευθυντή στρατηγικής, λειτουργιών και επιχειρηματικής ανάπτυξης του ΔΟΛ), Νίκο Μπονάτσο, Σταύρο Μεσσήνη και Λουκά Πηλίτση (μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής του ελληνικού bootcamp) και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντάνιελ Μπέννετ Σμιθ.

– Ομιλία του προέδρου του Παγκόσμιου ΔΣ του TiE, Ashok Rao, με θέμα “Οι επιχειρηματίες ‘κυβερνούν’ τον κόσμο”.

– Ομιλία του Μάρκου Βερέμη με τίτλο “Μεγαλώνοντας τη startup σου”.

– Πάνελ με τους Νίκο Μπονάτσο και Αθανάσιο Καλέκο με τίτλο “Προσελκύοντας κεφάλαια σε μία δύσκολη αγορά”.

– Πάνελ με θέμα “Πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές”.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν οι εγγραφές γίνονται εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ