Διάκριση “Most Romantic Historic Hotel of Europe 2014” για το Ιστορικό Ξενοδοχείο Aigialos στη Σαντορίνη

Τη διάκριση “Most Romantic Historic Hotel of Europe” έλαβε το ξενοδοχείο Aigialos στα Φηρά της Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Αιγιαλός έλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού στην κατηγορία Most Romantic Hotels ανάμεσα σε 600 καταγεγραμμένα Ιστορικά Ξενοδοχεία “Historic Hotels of Europe”.

aigialos_santorini_photo_002x454x280 

Κάθε ιστορικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει, την προσήλωσή στην ποιότητα, και την προσφορά του στον Ευρωπαϊκό πολιτιστικό τουρισμό. Ως θεματοφύλακες της ιστορίας και του πολιτισμού της Ευρώπης και εξαιρετικοί οικοδεσπότες του σήμερα, οι ξενοδόχοι των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης έχουν ένα κοινό στόχο: να προσφέρουν εμπειρίες διαμονής με πολυτέλεια, γεμάτες ιστορία και πολιτισμό εμπνέοντας τον επισκέπτη να γνωρίσει τον τόπο που επιλέγει για το ταξίδι του.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε με κάθε επισημότητα στο πολυτελές και ιστορικό American Hotel στο Άμστερνταμ, και το βραβείο για το ξενοδοχείο Αιγιαλός παρέλαβε η Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στην Ολλανδία και το Βέλγιο.

aigialos_santorini_photo_004x454x280

Historic Hotels of Europe και Υάδες Ελληνικά Ιστορικά Ξενοδοχεία
Τα Ιστορικά Ξενοδοχεία της Ευρώπης Historic Hotels of Europe, είναι ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός οργανισμός Ιστορικών Ξενοδοχείων που συγκεντρώνει στην Ευρώπη κάτω από μία διακριτή ονομασία 17 εθνικά δίκτυα ξενοδοχείων με συνολικά 600 πολυτελή ξενοδοχεία που λειτουργούν σε κτίρια ιστορικής σημασίας.

aigialos_santorini_photo_454x

Το ελληνικό δίκτυο Υάδες Greek Historic Hotels ιδρύθηκε το 2005 από την Βαρβάρα Αυδή προκειμένου να εντάξει την Ελλάδα στο χάρτη του ιστορικού και πολιτιστικού τουρισμού της Ευρώπης. Σημειώνεται ότι όλα τα ξενοδοχεία που επιλέγονται από το ελληνικό δίκτυο Υάδες αποτελούν μέλη του οργανισμού των Historic Hotels of Europe.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ