ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Για 2η συνεχή χρονιά το Facebook φεστιβάλ εικόνας “Shoot_it”

Το νεανικό φεστιβάλ εικόνας Shoot_it υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά η σελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Facebook, μετά την πολύ μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό πέρυσι.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα από το Smartphone ή το tablet τους οι συμμετέχοντες στο Shoot_it καλούνται να δημιουργήσουν για μια ακόμη φορά θεματικές ιστορίες μέσα από φωτογραφίες, τις οποίες ανεβάζουν αποκλειστικά στη σελίδα Facebook της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μαζί με κείμενο. Ο φετινός διαγωνισμός χωρίζεται σε 4 θεματικές ενότητες: “Μέσα… στο χειμώνα“, “Το ποδήλατο“, “Η ασπρόμαυρη ιστορία” και “Τα αγαπημένα μου“. Επίσης, κάθε ιστορία αποτελείται από 10 φωτογραφίες. Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα.

Οι τρείς πρώτοι νικητές κάθε ιστορίας θα κερδίσουν δώρο:  O 1ος  νικητής  ένα Smartphone SONY Xperia Z1,  ο 2ος νικητής ένα SONY Xperia tablet Z και  ο 3ος νικητής ένα Smartphone  SONY Xperia Z. Οι υπόλοιποι εφτά συμμετέχοντες στην κάθε νικήτρια ιστορία κερδίζουν από μια δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ 100 ευρώ. Επίσης, δώρα κερδίζουν και όσοι ψηφίζουν την αγαπημένη τους φωτογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ