Αυξημένη η ζήτηση για το Tag Heuer Connected

Θα περίμενε κανείς ότι η υψηλή τιμή του Tag Heuer Connected θα λειτουργούσε ανασταλτικά, όσον αφορά τις πωλήσεις του, καθώς τα 1.350 ευρώ που ζητάει η γνωστή κατασκευάστρια χρονογράφων, κοσμημάτων και πολυτελών αξεσουάρ TAG Heuer, δεν είναι και λίγα. 

Παρόλα αυτά, η ελβετική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αυξήσει την παραγωγή του Connected, καθώς οι 1.200 μονάδες που κατασκευάζονται σε εβδομαδιαία βάση δεν αρκούν να καλύψουν την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, ανεβάζοντας τους “ρυθμούς” στις 2.000 μονάδες.

Το TAG Heuer Connected ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές των κλασικών χρονογράφων Tag Heuer Carrera, κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά, όπως το τιτάνιο (Grade 2) και το ζαφείρι.

Η διάμετρος του είναι 46mm. (12.8mm. πάχος) και κάτω από ψηφιακό LCD καντράν των 360 x 360 pixels, βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Atom Z34XX, όμοιος με εκείνον του μικροσυστήματοςIntel Edison.

Προσφέρει 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, το στάνταρ για όλες τις Android Wear συσκευές, πιστοποίηση ΙΡ67 και αυτονομία 25 ωρών (ανάλογα με τη χρήση), χάρη σε μία μπαταρία των 410 mAh.

Πηγή: allCONNECTED.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ