Από την Mozaik η νέα ιστοσελίδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Την εταιρεία Mozaik και την καινοτόμο πρότασή της επέλεξε κατόπιν διαγωνισμού ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” για το σχεδιασμό του νέου  website του, ανατρέποντας τον παραδοσιακό τρόπο προβολής παρόμοιων διεθνών πληροφοριακών ιστοσελίδων.

Στόχος ήταν να επεκταθεί η πρωταρχική ανάγκη για πληροφορία σε μια εξατομικευμένη διαδικτυακή εμπειρία για τον επισκέπτη. H Mozaik σχεδίασε και ανέπτυξε το front-end ενός διαδραστικού website για ένα “ζωντανό αεροδρόμιο“, που δημιουργεί εικόνες και συναισθήματα, ενώ παράλληλα παρέχει πληροφορίες με ευκολία και αμεσότητα.

mozaik_logo_454115Το νέο resizable website, πλήρως ανεπτυγμένο σε HTML5 με responsive στοιχεία, ακολουθεί την εσωτερική δομή του ίδιου του αεροδρομίου, τον ρυθμό της ζωής του και το πέρασμα των ταξιδιωτών. Είναι εμπνευσμένο από τις συσκευές αφής, με σχεδιασμό που προβλέπει τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών και τις τεχνολογικές τάσεις. Παρέχει γρήγορη πλοήγηση σε μια ξεκάθαρη δομή.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του website αποτελεί το video, ανεπτυγμένο με την τεχνική του Τimelapse, το οποίο καλωσορίζει και εντάσσει το χρήστη στο διαδικτυακό περιβάλλον του αερολιμένα. Αναπτύχθηκε με την τεχνική του Time lapse, ακολουθώντας την εσωτερική δομή του ίδιου του αεροδρομίου, τον έντονο ρυθμό της ζωής του, το πέρασμα των ταξιδιωτών, αλλά και στιγμιότυπα από τη ζωή στην πόλη της Αθήνας. Ένα σημαντικό επικοινωνιακό εργαλείο, καθώς θα ανανεώνεται εποχιακά, προβάλλοντας σημαντικά γεγονότα και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι τόσο τη διαδραστική δυναμική του website όσο και την εικόνα της χώρας μας.

Η εταιρεία Mozaik προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Διαδικτυακού Marketing, που περιλαμβάνουν: Εταιρική ταυτότητα, Ανάπτυξη website, Πολυμέσα & Εφαρμογές και Online Marketing.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ