Απεριόριστες δυνατότητες με τη νέα εφαρμογή της Aegean για iPad

Τώρα, η νέα iPad εφαρμογή της Aegean κάνει το ταξίδι σας πιο εύκολο και πιο ευχάριστο από ποτέ. Οργανώστε τα πάντα online, όπου κι αν βρίσκεστε, όποια στιγμή το επιιθυμείτε:

Αγοράστε άμεσα το εισιτήριό σας από το iPad σας, για όλους τους προορισμούς της Aegean!

Κερδίστε χρόνο στο αεροδρόμιο, κάνοντας check-in από το iPad σας, από 48 ώρες έως και 30 λεπτά πριν την πτήση σας. Εσείς απλώς επιλέγετε τη θέση που θέλετε και η κάρτα επιβίβασης σάς αποστέλλεται απευθείας!

– Ανακαλύψτε όλες τις μικρές, αλλά σημαντικές, λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον ιδανικό προορισμό για το επόμενο ταξίδι σας.

– Μάθετε τα πάντα για την ιστορία, την κληρονομία, την αποστολή και τις δεσμεύσεις μας απέναντί σας, διαβάστε τα τελευταία νέα μας και συνδεθείτε με ένα click, στις σελίδες μας σε Facebook και Twitter.

Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας Miles&Bonus, ελέγξτε τον λογαριασμό σας, ενημερωθείτε αναλυτικά για τις επιλογές συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων, πληροφορηθείτε για τα προνόμια και τα τελευταία νέα του προγράμματος και χρησιμοποιήστε την ψηφιακή κάρτα Miles&Bonus, σε όλα τα διαθέσιμα σημεία ελέγχου.

Βρείτε όλες τις απευθείας πτήσεις της Aegean και των συνεργαζόμενων εταιρειών, όπου κι αν βρίσκεστε.

– Δείτε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην κράτησή σας, προσθέστε αποσκευές και αλλάξτε τα στοιχεία σας.

Δείτε τις τελευταίες προσφορές μας. Ενημερωθείτε πρώτοι για τις τελευταίες προσφορές και όλες τις προωθητικές ενέργειές μας, για να απολαμβάνετε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία σε κάθε σας πτήση.

– Ξεφυλλίστε το περιοδικό “Blue” και περάστε ακόμα πιο ευχάριστα στο ταξίδι σας, με ρεπορτάζ αγοράς, συνεντεύξεις, πολιτιστικά, προτάσεις για διακοπές και πολλά ακόμα θέματα.

– Αναζητήστε lounges, ενημερωθείτε από ταξιδιωτικούς οδηγούς, βρείτε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης Hertz, συλλέξτε πληροφορίες σχετικά με αποσκευές, αεροδρόμια, καιρό και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ