Ανοίγουν τις “πόρτες” τους για την καλοκαιρινή περίοδο τα Grace Hotels σε Μύκονο και Σαντορίνη

H Grace Hotels εγκαινιάζει την καλοκαιρινή περίοδο 2014 υποδεχόμενη τους πρώτους επισκέπτες της στις 15 Απριλίου στο Grace Mykonos και στις 26 Απριλίου στο Grace Santorini.

Το Grace Mykonos, που βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο, λίγα μόνο λεπτά από τη χώρα της Μυκόνου, αποτελείται από 32 δωμάτια που διακρίνονται για την ιδιαίτερη αισθητική και την κομψότητά τους. Τα δωμάτια, οι σουίτες αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, συνδυάζουν αρμονικά την τοπική αρχιτεκτονική της Μυκόνου με μοντέρνες και ξεχωριστές πινελιές υλικών και διακόσμησης. Το Grace Mykonos διαθέτει επίσης, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και Boutique SPA με ποικιλία θεραπειών και υπηρεσιών, ενώ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο επίπεδο της πισίνας, μπορεί κανείς να γευτεί τοπικές και μεσογειακές γεύσεις σε ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες παραλλαγές.

Επιπλέον, οι λάτρεις της μόδας θα έχουν τη δυνατότητα  να ανακαλύψουν της δημιουργίες της γνωστής εταιρίας Zeus+Δione από τη συλλογή SS2014 στο κατάστημα του ξενοδοχείου. Τέλος, για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί και η δημιουργική συνεργασία της Gallery Skoufa με το Grace Mykonos, με κοινό στόχο να παρουσιάσουν την Ελληνική σύγχρονη τέχνη στους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και στο ευρύτερο κοινό του νησιού της Μυκόνου.

grace hotels 3

Το πολύ-βραβευμένο Grace Santorini, που βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, με τα 21 δωμάτια και σουίτες του,  αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επισκέπτες αναζητούν τη διακριτική απομόνωση, την αξεπέραστη θέα της Καλντέρας και τη ρομαντική ατμόσφαιρα του νησιού. Για ένα απόλυτο πολυτελές ιδιωτικό καταφύγιο, το ξενοδοχείο προσφέρει την αυτόνομη Villa των 400 τ.μ., που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ιδιωτικό SPA, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, χαμάμ, ενώ προσφέρει μεταξύ άλλων και υπηρεσίες butler.

Αρχιτεκτονικά, η εντυπωσιακή Villa, ακολουθεί τις αρχές σχεδιασμού του Grace Santorini, υιοθετώντας με σύγχρονο τρόπο την υπόσκαφη αρχιτεκτονική του νησιού. Η συγκλονιστική θέα της καλντέρας, το φως και η κατάλευκη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική αναδεικνύουν το Grace Santorini, ως ασύγκριτη επιλογή διαμονής. Φέτος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών με τον Executive Chef Σπύρο Αγιούς, έχοντας θητεύσει δίπλα στο Michel Roux Jr. και στον Gordon Ramsay, φιλοδοξεί να χαρίσει στους επισκέπτες του Grace Restaurant, ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι σε γεύσεις της Μεσογείου. Η σχολαστική επιλογή των πρώτων υλών που βασίζεται στην εποχικότητα και την τοπική προέλευσή τους, εξασφαλίζουν το υψηλό και πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.   

Τέλος, το πρόγραμμα Bespoke by Grace, διαθέσιμο στο σύνολο των ξενοδοχείων Grace δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Grace Hotels να απολαμβάνουν αποκλειστικές υπηρεσίες, σχεδιασμένες ειδικά και αποκλειστικά για τον καθένα. Οι επιλογές Bespoke επεκτείνονται από προτιμήσεις σε μαξιλάρια, αρωματικά χώρου έως και περιεχόμενα του in room bar, καθώς και εμπειρίες όπως σαμπάνια κάθε απόγευμα ή μπουρνούζια κεντημένα με τα αρχικά των επισκεπτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ