Ανανέωσε την παραμονή της στην Νότια Κορέα η Intralot

H κοινοπραξία “NANUM LOTTO“, στην οποία συμμετέχει η Intralot, έλαβε εκ νέου την άδεια για τη λειτουργία της Εθνικής Λοταρίας της Νότιας Κορέας, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Η διάρκεια της άδειας λειτουργίας της Λοταρίας είναι 5ετής (2013-2018) και το νέο σύστημα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2013. Σύμφωνα με τη νέα άδεια, η “NANUM LOTTO”αναλαμβάνει τη διαχείριση του συνόλου της λειτουργίας της λοταρίας, περιλαμβανομένων των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ, των Στιγμιαίων Λαχείων και της διαδικτυακής Λοταρίας. H INTRALOT θα παρέχει τις υπηρεσίες λειτουργίας και εποπτείας του συστήματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες, όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων παιχνιδιών (αριθμολαχείων και στιγμιαίων λαχείων), καθώς και την τεχνολογική υποστήριξη.

Η κοινοπραξία “NANUM LOTTO”ανέλαβε για πρώτη φορά την αποκλειστική λειτουργία της Λοταρίας της χώρας το 2007, έχοντας λάβει την ίδια χρονιά τη σχετική 5ετή άδεια κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε αυτό το σημαντικό έργο ενισχύοντας περαιτέρω τη ηγέτιδα θέση μας στη Νότια Κορέα και την ευρύτερη περιοχή της Ασίας. Χάρη στην επιτυχημένη και κερδοφόρo λειτουργία της Λοταρίας της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης 5ετίας, με την άριστη τεχνολογική υποστήριξη της INTRALOT, η κοινοπραξία “NANUM LOTTO”κέρδισε ξανά την άδεια για την επόμενη 5ετία. Θα ήθελα να συγχαρώ τις ομάδες της NANUM και της INTRALOT που εργάσθηκαν σκληρά για αυτή τη σημαντική επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο στην Ν. Κορέα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας, έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε προς όφελος των μετόχων της εταιρείας”, ανέφερε σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης 5ετίας, υπό τη διαχείριση της Κοινοπραξίας “NANUM LOTTO”, η εθνική Λοταρία της Νότιας Κορέας σημείωσε αύξηση πωλήσεων 25% με ένα μόνο παιχνίδι, το 6/45 LOTTΟ, ενώ μέσα στην επόμενη 5ετία αναμένεται να εισάγει νέα συναρπαστικά παιχνίδια (αριθμολαχεία και στιγμιαία λαχεία).

Η κοινοπραξία “NANUM LOTTO”, στην οποία η INTRALOT είναι μέτοχος, αποτελείται από τον Όμιλο Eugene, την Daewoo Information Systems, την NH Bank, την Windyplan, την SG&G, την Samsung Publishing, την Bixolon και την Youngwoo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ