Αεροπορική της χρονιάς στα cargo η Emirates SkyCargo

Η Emirates SkyCargo έλαβε το βραβείο “Cargo Airline of the Year 2013” σε ένα εορταστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο Μόναχο, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης του κόσμου για τις μεταφορές και την εφοδιαστική αλυσίδα.

“Η κατάκτηση του βραβείου αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας  στην εξυπηρέτηση των  πελατών και την ποιότητα. Το συγκεκριμένο βραβείο θέλω να το μοιραστώ με όλη την ομάδα της εταιρείας που  η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της  κάνει δυνατή την επιτυχία μας για όλους”, δήλωσε ο Πράντερ Κουμάρ, αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Τα βραβεία έρχονται σε μια περίοδο συνεχούς ανάπτυξης της Emirates SkyCargo. Νωρίτερα αυτό το έτος, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της εταιρείας ενίσχυσε σημαντικά τη χωρητικότητα φορτίου της με την προσθήκη τριών νέων αεροσκαφών, αυξάνοντας το στόλο των αεροσκαφών της. Η εταιρεία σήμερα εξυπηρετεί σήμερα ένα δίκτυο με περισσότερους από 130 προορισμούς σε 77 χώρες, που εκτείνεται σε έξι ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

Η  συνολικά άριστη πολιτικής της εταιρίας έφερε  μια σειρά από σημαντικά βραβεία όπως τα: “Cargo Airline of the Year 2013”, “Best Airline Cargo Μέση Ανατολή”, “Best Air Cargo Carrier Middle East” (AFSCA), “Cargo Operator of the Year”, (SCATA) και “Air Cargo Excellence Award” (Air Cargo World).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ