Ήττα “σοκ” για την Τσέλσι του Μουρίνιο

Με γκολ του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος ανήκει στην Λίβερπουλ, η Σάντερλαντ νίκησε 2-1 την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο και αναδεικνύεται σε “ρυθμιστή” της φετινής Premier League, καθώς μέσα στην εβδομάδα υποχρέωσαν και την Μάντσεστερ Σίτυ σε απώλειες βαθμών μέσα στην έδρα της.

pl_210_Βεβαίως οι “Μαυρόγατες” δεν “παίζουν” μόνο για την Λίβερπουλ, αλλά και για δικό της λογαριασμό, αφού με τους τελευταίους πέντε βαθμούς που έχουν “κερδίσει” κατάφεραν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ταυτόχρονα η Λίβερπουλ διατήρησε την απόσταση των δύο βαθμών από την Τσέλσι και πλέον έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης για την κατάκτηση της φετινής Premier League, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πιο πάντα συναρπαστικού βρετανικού πρωταθλήματος, ενώ στην επόμενη αγωνιστική θα “φιλοξενήσει” στην έδρα της τους Λονδρέζους του Ζοζέ Μουρίνιο.

170562927KR00020_Chelsea_v_

Το παιχνίδι “άνοιξε” ο Ετό μόλις στο 12ο λεπτό, ενώ η ομάδα της Σάντερλαντ ισοφάρισε με τον Γουίκαμ στο 18ο λεπτό. Το νικητήριο γκολ της Σάντερλαντ πέτυχε ο Μπορίνι στο 82ο λεπτό με πέναλτι.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ