Έρχεται το Σάββατο το TEDxUniversity of Piraeus – Πώς θα το παρακολουθήσετε

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τους “Time Voyagers” και το ταξίδι στο χωροχρόνο των ιδεών μέσα από το TEDx University of Piraeus.

Αυτό το Σάββατο 26 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται συμμετέχοντες και ομιλητές για ένα μοναδικό ταξίδι. Ομιλίες από προσωπικότητες που εκπροσωπούν το χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της τέχνης, της τεχνολογίας, της δημοσιογραφίας και του θεάματος μας ταξιδεύουν στο χρόνο.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο μέλλον μαθαίνοντας από το παρελθόν. Να αξιοποιήσει ιδέες που οδηγούν σε επιτεύγματα του μέλλοντος και που αξίζει να διαδοθούν.

Σε αυτό το πλαίσιο και για όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν την είσοδο τους στο συνέδριο, θα υπάρχει live streaming ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες. Τη ζωντανή αναμετάδοση μπορείτε να δείτε είτε από τον πολυχώρο poets and crimes στο κέντρο της Αθήνας ώρες 11.00 με 18.00 , είτε από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (αίθουσα 002) ώρες 11.00-15.00 είτε ακόμα και από τον υπολογιστή σας στη διεύθυνση: http://www.tedxuniversityofpiraeus.com/index.php/live.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ