Έρευνα για την ικανοποίηση των πελατών της πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα

H Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους της, πραγματοποίησε πρόσφατα διαδικτυακή και έντυπη έρευνα ικανοποίησης πελατών.

Συγκεκριμένα, η έρευνα “Η γνώμη σας είναι πολύτιμη” διενεργήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, τη χρονική περίοδο Ιούλιος – Δεκέμβριος 2013, απευθυνόμενη στους επισκέπτες της ιστοσελίδας, ενώ παράλληλα σχετικά έντυπα- ερωτηματολόγια διατίθεντο και στους επισκέπτες των κεντρικών γραφείων της εταιρείας.

Από την έρευνα καταγράφηκαν σημαντικά στοιχεία για το είδος της σχέσης των ασφαλισμένων με την εταιρεία και τους συνεργάτες της, την ποιότητα και την ανταπόκρισή των ασφαλιστικών προγραμμάτων, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων, το επίπεδο ικανοποίησης των τρίτων παθόντων από την διαδικασία αποζημίωσης και την ποιότητα των παρεχόμενων συμβουλών.

Σημειώνεται, ότι τα πορίσματα της έρευνας τόσο για την ποιότητα των προγραμμάτων όσο και για το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών κρίνονται από την εταιρεία ως ιδιαίτερα αξιόλογα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ