Η Rocketgraph μετατρέπει το ψηφιακό reporting σε «παιχνίδι»

Μέσα από ένα πρωτοποριακό περιβάλλον marketplace η Rocketgraph έρχεται να απλουστεύσει τη διαδικασία του digital reporting για εταιρείες και ιδιώτες. Έτσι πλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να οπτικοποιεί και να παρουσιάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα για ένα ψηφιακό report, με λίγες απλές κινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της Rocketgraph ο χρήστης βρίσκει ένα marketplace που του δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε υπηρεσίες για κάθε κλάδο, ανάλογα με τις ανάγκες του και το ύφος – στύλ του report που θέλει να χρησιμοποιήσει. Στη συνέχεια συνδέεται με cloud-based υπηρεσίες όπου βρίσκονται αποθηκευμένα τα δεδομένα του (π.χ. Facebook, Twitter, Google Analytics κ.α.), τα οποία μετατρέπονται αυτόματα σε ένα οπτικοποιημένο ψηφιακό report. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει να λαμβάνει τα reports του αυτόματα σε ημερίσια, εβδομαδιαία, ή μηνιαία βάση.

Rocketgraph _
«Μέσα από την προσωπική μας επαγγελματική εμπειρία, είδαμε την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για μια πιο άρτια απεικόνιση δεδομένων στον χώρο του reporting. Έτσι δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο, λειτουργικό marketplace» δήλωσε σχετικά ο co-founder της εταιρείας, Ντίνος Παραβάντης.

«Με μερικά απλά κλίκ, και δωρεάν ή με ένα πολύ μικρό κόστος, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του report. Μάλιστα, το marketplace μπορεί ακόμη και να προτείνει στο χρήστη το report που θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες του» συμπλήρωσε ο co-founder Κωνσταντίνος Νικητιάδης.

Συγκεκριμένα, ιδιώτες και εταιρικοί χρήστες του Rocketgraph έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τους ποικίλλους διαθέσιμους τομείς, και να αποκτήσουν το report που θα καλύψει τις ανάγκες τους καλύτερα.

Η Rocketgraph

H Rocketgraph ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2014, με στόχο να διευκολύνει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες εταιρειών και ιδιωτών για τη καθημερινή δημιουργία ψηφιακών reports (digital reporting  και analytics). Ήδη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, η εταιρεία έχει κατορθώσει να αναπτύξει σημαντικό πελατολόγιο.

H Rocketgraph λαμβάνει επένδυση 410.000 ευρώ από Openfund και “angels”

Επιπλέον, έχει λάβει σημαντική υποστήριξη από το Openfund και ιδιώτες επενδυτές, ενώ παράλληλα έχει ανακυρηχθεί ώς μια από τις πέντε επικρατέστερες νέες ελληνικές επιχειρήσεις από το eu-startups.com, καθώς και ένα από τα 25 πιο ενδιαφέροντα startups παγκοσμίως από τον αρθογράφο του Forbes, Murray Newland.

5 Greek startups to look out for in 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ